Дунав е марка в българския футбол и не може да

...

Дунав е марка в българския футбол и не може да
Коментари Харесай

Деян Йорданов: Дунав е подготвен финансово и организационно за Втора лига

" 
Дунав е марка в българския футбол и не може да се бори за нищо по-малко от място в челото на класирането. На първо време желаеме да изградим мощен и боеспособен тим, който в околните 2-3 години да бъде фактор в българския футбол.
 Дунав с пето ново попълнение преди старта на сезона във Втора лига Дунав с пето ново попълнение преди старта на сезона във Втора лига
Ние сме от клубовете, които нямат проблем с инфраструктурата - и като подготвителна база, и като място, където ще се играят формалните мачове. Спортно-технически работим крепко, с цел да успеем да преодолеем разликата сред Трета лига и професионалния футбол. Ние знаехме от дълго време, че би трябвало да създадем този преход и го започнахме още от зимата.

Младите футболисти знаят какво е да играят против по-силни и добре проведени тимове. Заедно с новите попълнения ще създадем по този начин, че Дунав да е конкуретноспособен на всички във Втора лига.
 Дунав ще има дублиращ тим в Трета лига Дунав ще има дублиращ тим в Трета лига
Не планираме да гледаме към непознатия пазар. Философията на нашия клуб е Дунав да създаде лични фрагменти. За това поставяме значително старания.
Ще имаме втори тим в Трета лига, който да подсигурява ранен допир на юношите с мъжкия футбол. Мисля, че влизаме във Втора лига организационно и финансово готови ", съобщи Йорданов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР